GYIK

Miben nyújtanak Önök többet mint a többi teherautó kölcsönző cég?


Minden teherautónk magyarországi pályamatricával rendelkezik, így nem lesz gondja az útdíjakkal! Korszerű és márkaszervizben karbantartott flottánk megbízható és kényelmes szállítást tesz lehetővé. Sőt, nálunk a kilométereket sem kell számolnia!

Milyen jogosítvány szükséges a teherautók vezetéséhez?

Mindegyik teherautónk B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. További feltétel a minimum 23 éves életkor vagy 3 éves jogosítvány!

Mekkora teherbírással rendelkeznek a teherautók?

Mindegyik jármű oldalán fel van tüntetve a pontos teherbírás. 1285 - 1390 Kg. Kérjük vegye figyelembe a legnagyobb megengedett össztömeget.

Milyen állapotban kapom meg a teherautót?

Tele tankolva és kitisztítva adjuk át a teherautót. Pontosan ugyanígy kérjük vissza. Ha nem volt ideje tankolni akkor átadásnál megbecsüljük a hiányzó üzemanyag mennyiségét. Ha nem volt ideje kitisztíttatni a járművet, úgy ezt külön díj fejében elvégeztetjük.

Van reklám az autók oldalán?

Nincsen felmatricázva egyetlen jármű sem.

Meddig tart a bérleti idő? Hogyan számítják fel?

Egy nap bérleti díj fejében Ön 24 órára kapja meg a járművet. Vagyis ha reggel 9-kor viszi el a járművet akkor másnap 9-re kell visszahoznia. Kérjük a megbeszélt időpont pontos betartását! Ön sem szeretne órákig várakozni egy másik bérlő késése miatt. Egy órás késés után automatikusan felszámolunk egy napi bérleti díjat!

Mi az a kaució? Miért van rá szükség?

A kaució, más néven óvadék a bérlő által esetlegesen okozott kisebb-nagyobb károk fedezetéül szolgál. A kaució felhasználásának feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza.

El tudom valahogy kerülni a kauciófizetést?

Kaució fizetés nélkül csak sofőrrel együtt való bérlésnél van lehetőség.